lördag 17 mars 2012

De första veckorna i Januari 2012.


De första veckorna på hotellet så kom det en och annan grej som skulle plockas upp,  plasta av, diska och placera någonstans.
Tiden bestod av diverse utbildningar och uppackning kan man la gott säga.
Det var grymt bra att alla i köket fick lära känna varann utan dessa vita rockar och höga hattar på, en form av teambuilding, då nästan ingen av oss hade jobbat ihop tidigare. Förutom vi i konditorit som hade kört ihop på tidigare arbetsplatser.

Konditori grejer börjar anländA.


Kockar som prov rattar spiS.


Plast off, plast off.
Tacka mr Miagy för all kunskap han har lärt ut.


Två maskiner, helt ovetandes om hur hårt dom ska få slita.


Glassmaskin: modell überfet!


Kavlingsmaskin: modell Skit tung!


Diskrum med ett & annat bleck.


Sprängfyllt.


Saker all over the place!




Visp.




Saker och ting tar form veckorna innan öppning.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar