söndag 18 mars 2012

20 Januari 2012

Prepp & pepp talk inför invigningen, det är fullt sjå nere bland grytor & kastruller, vi hade 12 olika desserter som vi skulle ha på dessert bufféerna, detta skulle då gångras med 1500 av varje grej, dvs 18000 totalt.
Sen skulle ju hotellet öppna dagen efter så hela dessertmenyn skulle sättas upp, när det är såna gigantiska mängder som ska tillredas så är planering in i minsta detalj sjukt viktigt.
På invigningsmenyn hade vi följande:

-Mörk chokladtryffel rullad i muscvado & kakao.
-Mjölkchokladtryffel med hallon & stjärnanis.
-Vit chokladbavaroise med limecurd & mini maränger.
-Chokladcremux med surdegskrisp.
-Chokladfontän med färsk frukt.
-Mandelkaka med citronkräm.
-Petit choux fylld med crème patisserie.
-Kardemumma pannacotta med inkokta björnbär.
-Nougatcrème med syltad apelsin.
-Friterad munk fylld med äpple, kanel & vaniljkräm.
-Vaniljmousse med karamelliserad ananas, sagogryn med passionsfrukt.
-Hallon -& färskostmousse med crumble & brynt smörpulver.

Marie som kör järnet i konditorit & Millan som kör kallkök uppe i Norda, samt ett glas.


Pepp talk i Post halleN.


Monstergrillen invigs av Jimmy & MartiN.


Hetta.


Hemgång i väntan på kollektivtrafikeN. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar