måndag 19 mars 2012

Vaniljmoussens afton.

Som sagt ikväll så var det verkligen vaniljmoussens afton, den brukar vara svår krängd, men aftonen till ära så gick det 30 st! Inte illa pinkat.

Vaniljmousse!










Konditorns val för aftonen: Chokladmousse, kanderade nötter, passionsfruktsorbet.


Hasselnötsparfait.





Parfait goes rundforM.




Tryffelfat.


Hallontryffel & Mörk chokladtryffel.


Crème Brûlée, björnbärskräm, rå rörda björnbär, björnbärsgrotta, björnbärsorbet & kaksmulor.


Kärlek till råvarorna är a & o, det är kul när råvarorna visar kärlek till oss, mamma morot & son morot.



PassionfruktsorbettO.

1 kg passionfrukt puré
600 g sockerlag 50/50 socker/vatten
2 st gelatinblad
2 dl vatten

°Blötlägg gelatin, blanda samman övriga ingredienser, smält sedan ner gelatin i lite av vätskan.
°Frys i glassmaskin.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar