fredag 23 november 2012

the Making of MajornaTårtan!

Så var det dags att göra en MajornaTårta.
Så här gick det till.



Knogjärnsform.


Gips


Roffe face.


Mallar.


Skära.


Spraya mall med choklad.


Testa på tallrik.


Gjuta likörpralin a la Knogjärn.


Rompralin to be.


Claro!



Så klart att denna ört ska användas!


Tårtspade!







Tårtan är alltså:
Vaniljmousse med interiör på chokladbavaroise- körsbärs crème och krossade drömmar, browniebotten.
Garnityret är då:
Rompralin, torkad körsbärscurd, körsbärsmarmelad, pistagepulver, vaniljtapioka, körsbär i rom, chokladcremaux, citronsponge och fransk nougat.

Så har vi Majonalen i lurarna så klart!
Hofmästarn & Rufflarn! 


Här finner ni all musik att ladda ner gratis!

http://stiladig.nu/roffe-ruff/


1 kommentar:

  1. Den här tårtan är den hårdaste tårtan. Sjukt många bra detaljer på den här bad-boyen.

    SvaraRadera