fredag 23 november 2012

Mycket har hänt! Pastelero D'Oro!

Så kom Patrik hem med några OS-Guld runt halsen! Stort som fan! Nu har han blivit Pastelero D'Oro!
Som vanligt så pumpar det på så in i helvete med grejer i vårat lilla kryp in, men finns det hjärterum så finns det plats i Pastelerian. 
På helgerna så dukar vi upp en gedigen Brunch buffe ute i Posthallen, dessertbordet är fullproppat. Men vi välkomnar Anton in i Pastelerian, han var hos oss på praktik i 2 månader och gick under namnet PraktikAnton men nu så går han under alias BrunchTon. 
Freddan har dessvärre, för vår del, gått vidare och blivit chefsbagare på ett Bageri här i stan.
Tung förlust men men.
Lycka till kamrat, baka skiten ur dom ba!
Så gav receptboken vika, då var det bara att vacca skiten och skaffa pärm, där har vi samlat allt sen 
dag ett på Posten. Kul att se vad vi sysslade med i början mot det vi gör nu.

Proppfullt!


Proppfullt del 2.


Brunchton kör första kvällspasset.
Bossen är nöjd!



Hej då receptbok!


Hej el Pastelero Pärm!


el Pärmo


Äntligen en ordentlig service kyl/frys i Pastelerian.
9 månader senare.


Streama medalj utdelningen i P-Matsalen!
Tyyyyngt!


Pastelero D'Oro!


Välkomnande på Westcoast, Gothia.
Patrik, fru och pipblåsarnsBarn! 


KD! 


Lånade Bossens medaljer och gjorde chokladmynt i guld!


Guldpeng till kaffet!


Så blev det med det!


Dessertbuffe Brunch!


Bagarnspojk Freddan tackar för sig!



Och lämnar detta till oss! 
Inte ett öga torrt!
Tack för allt!


En låt till Bagarn!
Fred ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar