onsdag 12 december 2012

Välkommen OS-desserto!

Här är rätterna på som vi har på menyn för tillfället.

Pistagebrownie, fransk nougat, praline cremaux, torkad körsbärscurd, körsbär i rom, citronsponge, körsbärsmousse, salt karamellglass, körsbärskräm, chokladpulver & körsbärsmarmelad med pistage/ yoghurtpulver.  






Nyponsoppa, choklad och mandel doppad vaniljglass, vaniljpannacotta, chokladkex, mandelkräm, mandelbiskvi.


Fattiga Riddare; Chokladbavaroise, havtornsmarmelad, havtornssorbet, kondenserad mjölk med lakrits, vaniljtapioka, likörpralin, havtorn och brynt smör kräm, havtorn gele, surdegskrisp, chokladpulver, riddare på brioche.


Höstmoln på dessertavsmaknings meny.


Patrik hetsar kakfat på mini plättlagg.



Sockergarnityr till OS-dessert.


Patrik lagar upp OS-dessert.


Gräddfilspudding, hallontapioka, yoghurtpulver, madelainekaka, citroncurd, hallon, yoghurtmaräng, choklad doppad hallonsorbet, varm hallontarte med varmt brynt smör skum, nougatbotten.







Höstmoln;
Äpplemousse, äpplemazarin, havreströssel, äpplemaräng, äpplekräm, karamell äpplen, kanelskum, äpplechips, äppleflarn, äpplemust med ingefära, gräddfil och äpplesorbet.




Fattiga riddarn!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar