torsdag 5 april 2012

MenyPrepp.

Så var det ju äntligen dags för ny meny, sjukt taggad att dra igång det vi har kladdat ner på papper, nu ska ju detta lagas också. Sen ska ju det vara gott, vara hanterbart under service också. Det blev grymt bra tycker vi. Har några saker att bättra till bara men detta kommer att ske under resans gång. Sluta aldrig tänka brukar ju Pastelero PatricioOo säga. Ja tack säger jag!

Så gör vi när vi lagar rabarber, vaccar påsen med rabarber, sockerlag, fläderlikör, fläder, kardemumma kärnor, vaniljstänger och kärlek.


Rohner får lågtempa i cirka 30-50 minuter på 64-65°C, man får liksom klämma lite på stängerna.


Mini rulltårta med definition på mini då!


Hallonmaränger


En Pastelero el rey!


En annan Pastelero el mega precision!


Rabarber jus till sorbet i råsaftcentrifugen.


 Den får jobba hårt med allt skal.


Meny upplagning med the big bosses, Patrik, Marre och Freddan.


Jag fyllde år så mina Pastelero bröder och systrar gav mig ett kit!
Inte ett öga torrt!


Pastelero kit och rabarber consumé MeP.


 Sen blev det en låt där refrängen lät som att det handlade om rabarber paj, men det gör det nog inte han verkar sjukt arg i vilket fall som helst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar